Meer resultaten voor woordenvertaler

Home
woordenvertaler
In het Engels staan de woorden. Vertaler Nederlands Duits Facebook.
English US Privacy Terms Cookies Advertising Ad Choices. Vertaler Nederlands Duits shared Genootschap Onze Taal s photo. April 8 Edited. In het Engels staan de woorden Worcestershire en squirrel op de lijst. Maar wat zijn de moeilijkst uitspreekbare woorden in het Nederlands?
geld lenen
Gratis online vertaling.
Bent u op zoek naar een online vertaler, dan hebt u hier de beste gevonden. Babylon stelt deze automatische vertaler voor woorden, teksten, zinnen en meer aan u ter beschikking. Zoek naar letterlijk miljoenen uitdrukkingen in Babylons database bestaande uit meer dan 1.600 woordenboeken en glossaria uit de meest uiteenlopende informatiegebieden.
heelys sale
Afdeling Heraldiek van de Nederlandse Genealogische Vereniging Links.
Civic heraldry of England Wales. Heraldic translator Heraldische woorden vertaler. Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans. Heraldry on the Internet. The Heraldry Society of Scotland. Noorwegen Heraldiek en vlaggen. Poolse familiewapens Poolse familiewapens Polskie herby sclacheckie. Wappenrolle fuer Franken.
Maatkasten
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
vertaalbureau
Synoniemen.net gratis online synoniemenwoordenboek.
Een synoniem is een ander woord voor een ander woord voor: woorden noemen we synoniem als ze ongeveer hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas.
vertalingen
10 letter woorden.
Zoek woorden voor online spelletjes zoals Wordfeud, Scrabble, kruiswoordpuzzels, anagrammen, Draw Something, Rumble, Angry Words Apalabrados, Words with Friends, Hangman, en vele andere woordspelletjes. Zoek met de online woord generator de beschikbare letters, lettercombinaties, woordlengte, woordpatronen, blancos en nog veel meer.
NederlandsFries woordenboek.
frans Vertaling Nederlands-Frans.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Duits in het Duits uitmuntend.
Van de 54 basisscholen in Nederland onderwijzen er 39 in het Nederlands en Engels, 13 in het Nederlands en Duits en 6 in het Nederlands en Frans. Von den 54 Grundschulen in den Niederlanden unterrichten 39 in Niederlndisch und Englisch, 13 in Niederlndisch und Deutsch und 6 in Niederlndisch und Franzsisch.
Vertaalmachine.
LOI WET.
Aan het vergelijkend examen voor overgang naar het hogere niveau mogen enkel deelnemen de ambtenaren van niveau 2 van het ministerie die titularis zijn van de graad van vertaler of van eerstaanwezend vertaler. Het vergelijkend wervingsexamen voor de graad van vertaler-revisor omvat een verplichte proef omtrent de kennis van ten minste het Nederlands, het Frans en n andere taal.

Contacteer ons