Op zoek naar woordenboek frans nederlands online?

Home
woordenboek frans nederlands online
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Dizionario d'italiano' online. Dizionario di Italiano van de krant la Repubblica. Vanuit het Nederlands.: Nederlands-Bahasa Indonesia en vv. Naar het Nederlands.: Organische Chemie gearchiveerde versie. Bouwkunde en architectuur. Juridisch woordenboek voor Nederland en voor België. IATE Woordenboek van de EU InterActive Terminology for Europe.
nederland
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: hoge tonen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook.
Online Frans Nederlands vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Frans vertaler online Nederlands Frans vertaling. Frans Nederlands Vertaling Frans Nederlands Woordenboek Vertalen Frans naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Elke taal Nederlands.
Online Woordenboek Prisma pocket Frans-Nederlands kopen / bestellen.
Woordenboek van Dale groot Frans-Nederlands. 9404, 9968, incl. Woordenboek Prisma pocket Nederlands-Frans. 964, 1022, incl. Woordenboek Prisma pocket Nederlands basis. 1239, 1313, incl. Schrijf je eigen beoordeling. Vul de onderstaande code hieronder in aub: Genereer code Ingevoerde code is niet correct, gelieve opnieuw te proberen.
Frans leren vocabulaire woordjes leren.
Als het je lukt om regelmaat in dat leren aan te brengen ga je snel, en onthoud je de woorden langer. Je kunt je woordenschat ook uitbreiden door regelmatig te LEZEN. Tijdschriften, boeken, de krant op internet, het maakt niet uit, zolang je maar bezig bent. Voor online kranten en tijdschriften: kijk op de pagina Lezen van deze site. Er zijn ook websites die je kunnen helpen. Ze bieden woorden aan over verschillende onderwerpen, zodat je alles op een handige manier bij de hand hebt. Het beste online woordenboek is natuurlijk onze eigen Nederlandse Van Dale ook voor andere MVT! Een ander goed meertalig woordenboek vind je hier. Dezelfde site biedt ook een link naar Google Tekstvertalen. Ze zetten er heel terecht bij.: U ziet de resultaten van Google tekst vertalen in plaats van de uitgebreidere Mijnwoordenboek woordvertaling. Grammatica wordt meestal niet correct vertaald. Gebruik deze vertaling daarom alleen om teksten te begrijpen! Mening van de prof: meestal is het gebruik van Google Translate af te raden. Een goed tweetalig woordenboek Frans-Engels Engels-Frans ook voor andere talen. een palet met de namen van de kleuren in het Engels en het Frans.
WOORDENBOEK PRISMA POCKET FRANS NEDERLANDS Online Kantoorartikelen Bestellen Amsterdam.
Papier en Notitie. Prisma pocket woordenboek. WOORDENBOEK PRISMA POCKET FRANS NEDERLANDS. WOORDENBOEK PRISMA POCKET FRANS NEDERLANDS. WOORDENBOEK PRISMA POCKET FRANS NEDERLANDS. 918, excl BTW. Verpakt per: stuk. Review dit product als eerste 0 recensies. Bel ons voor een extra scherpe prijs.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Hoe werkt dat. Translator.eu is een meertalige online vertaler voor teksten en zinnen die u vertalingen in 42 talen met een zeer goed resultaat aanbiedt. Zij is verspreid over alle Europese landen en stelt een nuttig tool voor veel gebruikers die ervan altijd in de taal van een bepaald land gebruik kunnen maken. Voor de vertalingen gebruikt de machine de technologie en het woordenboek van de vertalingsleverancier van een hoge kwaliteit: Microsoft" Translator. De prioriteit van de vertaler is een zo goed mogelijk vertaling aan te bieden. Daarom wordt de woordenschat ervan in alle talen steeds uitgebreid. Voor het gebruik van de vertaler Translator.eu hoeft u zich niet in te schrijven, iedereen kan ervan zowel voor handels als privé doeleinden gratis gebruik maken.
Google Translate.
Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Kies een document. Upload een bestand van het type doc, docx, odf, pdf, ppt, pptx, ps, rtf, txt, xls of xlsx.
Woordenboek XL Frans Nederlands Prisma in de App Store.
Geschikt voor middelbare scholieren, studenten, reizigers, en voor zakelijk gebruik. Prisma publiceert woordenboeken, taaltrainingen en uitgaven over taalbeheersing in diverse verschijningsvormen: boek, dvd/usb, audio-cd, online en app. Voor iedereen: van basisschoolleerling tot taalprofessional. Voor elke situatie: school, werk, thuis en vakantie. Wij waarderen je feedback. Dus mail ons je suggesties en opmerkingen via: info@prisma.nl. Open je wereld. Woordenboek XL Frans Nederlands Prisma Ondersteuning.
Van Dale online woordenboeken Universiteitsbibliotheek.
Van Dale online woordenboeken. Ga naar Van Dale online woordenboeken. Van Dale online woordenboeken bevat de volgende onderdelen.: Van Dale Groot woordenboek van de nederlandse taal de Grote Van Dale. Van Dale Groot woordenboek Hedendaags Nederlands. Van Dale Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Van Dale Nederlands-Duits/Duits-Nederlands.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.

Contacteer ons