Meer resultaten voor engelse woorden vertalen

Home
engelse woorden vertalen
vertalen - In de body tekst.
Zoekmachineoptimalisatie: de 2 pijlers om bovenaan in Google te komen. Zoekmachineoptimalisatie, of Search Engine Optimization SEO in het Engels, bestaat grofweg uit 2 pijlers, die beiden voor ongeveer gelijke delen hun bijdrage leveren aan de vindbaarheid van een webpagina.: Techniek en inhoud.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
seo woorden
Opdracht Engels 400 woorden met vertaling Scholieren.com.
door Anoniem op 4 juli 2018 om 1719.: ik moet 150 Engelse woorden leren voor school dus dit is wel heel hanig. door anoniemje reageren op 17 april 2016 om 1543.: door Anoniem op 4 juli 2018 om 1719.: Ik moet voor school elke week 15 woorden vertalen en beschrijven.
seo woorden
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan.
engelse tuinen
Gratis woordenboek Van Dale.
Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Meer woorden en functionaliteiten? Probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online.
cursus engels in engeland
Lingual: gebruik Siri om Engelse woorden te vertalen jailbreak.
Het lijkt er wel op dat je alleen Engelse woorden naar Nederlands kunt vertalen en niet andersom: de Engelse versie van Siri is immers niet in staat om bijvoorbeeld Nederlandse of Griekse woorden op te pikken. Lingual is een extensie voor de jailbreaktweak AssistantExtensions, een framework waar ontwikkelaars hun eigen toevoegingen aan Siri mee kunnen aanbieden.
incassobureau engels
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
engelse meubels
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Jouw tijd is kostbaar. Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Engels op het werk. Een wereld vol vertalingen. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.
seo woorden
Woordenboek Engels Van Dale Pocketwoordenboek: vertalen tussen Nederlands en Engels, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en leren van voorbeelden in de App Store.
Woordenboek Engels Van Dale Pocketwoordenboek: vertalen tussen Nederlands en Engels, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en leren van voorbeelden. Van Van Dale Uitgevers. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Met het Van Dale Pocketwoordenboek Engels-Nederlands/Nederlands-Engels weet je snel hoe je een woord vertaalt, hoe je het schrijft en hoe je het gebruikt. Dit woordenboek bevat 44.297 trefwoorden, geselecteerd op gebruiksfrequentie. Met bondige vertalingen en praktische gebruiksvoorbeelden is het vooral geschikt voor op school en voor op vakantie. Van Dale woordenboeken zijn gericht op Nederlandstalige gebruikers. Haal alles uit dit Van Dale Pocketwoordenboek door gebruik te maken van doordachte mogelijkheden.: Type, plak, schrijf of dicteer vanaf iOS 8.2 je woord: alle invoermogelijkheden staan voor je open. En we zoeken ook gewoon verder als je op een woord in een lemma tikt. Voor het leren van woorden is een woordentrainer beschikbaar. Selecteer woorden uit het woordenboek om jezelf te overhoren. Een taal wordt niet alleen geschreven, maar ook gesproken. De uitspraak van Nederlandse en Engelse trefwoorden is uitgeschreven en je kunt luisteren naar de juiste uitspraak van veel Engelse woorden.
woorden maken
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
een Engelse tv-serie An English speaking TV series. K Dictionaries Ltd. English; English language. Bronnen: interglot; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met engels. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: het Engels EN: English. NL: de Engels en EN: the English. NL: de Engels e bank EN: The Bank of England. NL: de Engels e Kerk EN: the Church of England, the Anglican Church. NL: hij was lid van de Engels e Kerk EN: he was a member of the Church of England, Anglican. NL: Engels e sleutel EN: monkey-wrench, spanner. NL: Engels e vlag EN: Union Jack. NL: Engels e ziekte EN: rachitis, rickets. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 7 mogelijke resultaten voor engels. Ook in de database. NLEN: hoog wagenschot. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
woord Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. expand_more Meer woordenboeken. woord" vertalen Engels. woord" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. woord ook: bewoording, erewoord.

Contacteer ons