Op zoek naar woordenboek nederlands engels online?

Home
woordenboek nederlands engels online
woordenboek
Linguee Nederlands-Engels woordenboek.
Als vertaling van" voorstellen. Zoek door een miljard vertalingen. ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans.
online casino nederland
Juridisch woordenboek J. Moors Online toegang 2018 / Dictionnaire Juridique J. Moors Accès en ligne 2018 Varia online product die Keure.
Juridisch woordenboek J. Moors Online toegang 2018 / Dictionnaire Juridique J. Moors Accès en ligne 2018. Hoeveel juridische woorden en uitdrukkingen uit het andere taalgebied zijn er niet waarvan u als jurist of vertaler de juiste vertaling niet kent? En hoe moeilijk is het niet om een juridische term correct om te zetten in de andere landstaal? De klassieke woordenboeken schieten tekort om het juridische jargon correct te vertalen. Daarbij komt nog dat voorbepaalde juridische termen meerdere vertalingen mogelijk zijn, maar dat in een specifieke context maar één Nederlandse of Franse term correct is. Het Juridisch Woordenboek J. Moors zorgt ervoor dat u wél de correcte vertaling vindt. En dat op een zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier. Van het Nederlands naar het Frans of van het Frans naar het Nederlands?
gratis online cursus engels
Juridisch-Economisch Lexicon NL-DE Online Wolters Kluwer.
Snel en trefzeker uw juridische tekst in het Duits. Het onmisbare online vakwoordenboek die u helpt bij het vertalen van het Nederlands naar het Duits en het schrijven van uw eigen teksten in het Duits. Deze versie van het Juridisch-Economisch Lexicon is een compleet, online vakwoordenboek Nederlands-Duits. Hierin vindt u snel de juiste vertaling voor de term die u zoekt. Het woordenboek is bijzonder ruim toegerust voor alle zakelijke communicatie en meer in het bijzonder voor de juridische praktijk.
Bolk Transport
Afrikaanse taal: online vertalingen en woordenboeken.
Wordgombo 2: Afrikaanse woorden, vertaald in het Engels. Mieliestronk.com: Afrikaanse kortzinnen, vertaald in het Engels en v.v. Logosdictionary.org: Afrikaanse woorden, vertaald in het Nederlands én met doorklik naar hun uitspraak. Online verklarende woordenboeken. HAT, die" Verklarende Handwoordeboek van die Afrikaanse Taal, is zonder twijfel het beste verklarend woordenboek voor Afrikaanse Afrikaanstalige woorden.
online lening
DeepL Translator.
In een eerste test van het Engels in het Italiaans bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. DeepL uit Duitsland zou. Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. DeepL, een online vertaler die Google, Microsoft en Facebook overtreft wwwhat's' new. Pers Privacy Algemene Voorwaarden Uitgeverij. Volg ons op. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn.
auto leasen particulier prijzen
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Google Translate.
KAMUS-online.com. 243214 phrases the big indonesia dictionary.
Meer dan 13956400 zoekacties uitgevoerd. en de betaalde toegang met hoge kortingen! Taal-instelling veranderen Zoek in het woordenboek. en de betaalde toegang met hoge kortingen! is een gratis online woordenboek dat vertaalt van Nederlands naar Indonesisch en van Indonesisch naar Nederlands.
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Dizionario d'italiano' online. Dizionario di Italiano van de krant la Repubblica. Vanuit het Nederlands.: Nederlands-Bahasa Indonesia en vv. Naar het Nederlands.: Organische Chemie gearchiveerde versie. Bouwkunde en architectuur. Juridisch woordenboek voor Nederland en voor België. IATE Woordenboek van de EU InterActive Terminology for Europe.

Online Professioneel Duits. Online Professioneel overig. Van Dale Taaltrainingen. Taaltrainingen zakelijk Nederlands. Taaltrainingen zakelijk Engels. Van Dale Vertaalbureau. Van Dale Online. Dikke Van Dale. Van Dale Online. Van Dale Online op school. Van Dale Online Professioneel. Van Dale voor NT2.
woordenboeken VanDijk.nl alles voor je studie.
Overige woordenboeken 5. Prisma Miniwoordenboeken 6. Prisma Pocketwoordenboeken 17. Prisma VMBO woordenboeken 3. Van Dale Miniwoordenboeken 6. Van Dale Pocketwoordenboeken 16. Selecteer op merk.: Van Dale 20. Selecteer op vakken.: Griekse taal en cultuur 2. Latijnse taal en cultuur 2.

Contacteer ons