Op zoek naar woordenboek italiaans nederlands online?

Home
woordenboek italiaans nederlands online
Lo Cascio Dizionario online Woordenboek Italiaans-Nederlands.
literair, figuurlijk, vulgair behoren. Met de optie Zoeken in de uitleg kan je in de uitleg van trefwoorden en fraseologieën zoeken naar een bepaald woord of concept bijv. movimento of paura. De betekenis van een trefwoord of van de fraseologieën wordt uitgelegd in het Italiaans. Met de functie Mijn woordenboek kan je het woordenboek personaliseren door eigen voorbeelden, fraseologieën of vertalingen toe te voegen. Deze kan je desgewenst delen met de andere gebruikers van de woordenboeken. Er zijn een Italiaanse grammatica opgenomen, geschreven in het Nederlands, een geografische tabel en een tabel waarin de in het woordenboek gebruikte afkortingen worden verklaard.
https://www.dekruidenshop.be/spaghetti-kruiden.html
Woordenboek Italiaans Prisma Apps op Google Play.
Tik op ieder woord op het scherm en de app zoekt de vertaling meteen voor je op in het woordenboek. Automatisch aanvullen: je vindt snel wat je zoekt, ook bij woorden met lastige spelling. De trefwoordenlijst draait mee, terwijl je een zoekterm intypt: tik het woord aan zodra je het ziet. Nederlandse trefwoorden hebben een oranje achtergrond, Italiaanse een blauwe. Grammatica met alle belangrijke Italiaanse onregelmatige werkwoorden. Prisma publiceert woordenboeken, taaltrainingen en uitgaven over taalbeheersing en communicatie, als app, online, download, boek en op cd/dvd. Kijk voor al onze producten op www.prisma.nl. Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons: helpdesk@prisma.nl. NB: let op de instellingen van het device; voor het plaatsen van de woordenboekdata op het device moet de klant toestemming verlenen. Bijgewerkt: juni 2016. Huidige versie: 2.1. Grootte: 211 MB. Talen: Nederlands, Italiaans.
vakantieparkennederland.nl
Vind italiaans op Marktplaats.nl.
Italiaans nederlans woordenboek 290 blz. Nederlands _ italiaans_ nederlands leuke pocket 7a. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. ECHT Italiaans Marmer Carrara Vloertegels SUPER VOORDELIG. De steengoedzo levert super voordelig: echt italiaans wit carrara marmer bianca carrara venato stock bij afname van minimaal 1 krat.
https://novusventus.shop/nl/product-categorie/italiaanse-pasta/
Van Dale pocketwoordenboek Italiaans-Nederlands Veen Bosch Keuning België.
Informatie over grammatica, voor correct taalgebruik. Van Dale Pocketwoordenboeken zijn ook online verkrijgbaar. Uitgeverij VBK Media. Boekhandel in uw buurt. Terug naar overzicht. U houdt misschien ook van. Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands/Portugees. Van Dale beeldwoordenboek Nederlands/Français. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans. Schrijven voor theater 13 methodes. Roald Dahl woordenboek. Van Dale Uitgevers. Van Dale Miniwoordenboek Afrikaans. Het grote schrijf-doe-boek. Van Dale pocketwoordenboek Nederlands-Engels. Van Dale Pocketwoordenboek Duits-Nederlands. Van Dale Taalhandboek spelling. Theo de Boer. Van Dale Pocketwoordenboek Frans-Nederlands. Van Dale Miniwoordenboek Nederlands.
Woordenboek online vertaling bab.la.
Onze online woordenboeken bevatten talen van overal ter wereld. Hier is een lijst van de talen, opgedeeld op basis van de taalfamilie waartoe ze behoren: Romaanse talen Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Roemeens, Germaanse talen Engels, Duits, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Slavische talen Russisch, Pools, Tsjechisch, Aziatische talen Chinees, Japans, Koreaans, Indonesisch, Thais, Vietnamees. Maar dat is niet alles! Ook als u wilt vertalen vanuit of naar het Hindi, Arabisch, Fins, Turks, Hongaars, Grieks, of Esperanto ja, we hebben ook een woordenboek Esperanto, dan is bab.la de website om naartoe te surfen.
Google Translate.
Over Google Translate. Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Kies een document. Upload een bestand van het type doc, docx, odf, pdf, ppt, pptx, ps, rtf, txt, xls of xlsx. Browsen op uw computer. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Tekenlimiet van 5.000. Gebruik de pijlen om meer te vertalen.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Wie is wie? Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Ontvang binnen 2u een vrijblijvende offerte. In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt.
Italiaans Nederlands woordenboek Woorden.org.
Verwijst naar de cultuur van de moderne natie Italië, of in het algemeen naar de culturen die hebben bestaan op het laarsvormige schiereiland in de Middellandse Ze. taal een Romaanse taal die wordt gesproken in Italië, San Marino, Vaticaanstad, Slovenië en Zwitserland. schaakopening De Italiaanse partij of Italiaanse opening, kortweg het Italiaans, is bij een schaakpartij de opening die begint met de zetten 1.e4 e5 2.Pf3 Pc6 3.Lc4. taal De taal Italiaans Italiano is een lid van de Romaanse taalgroep. Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië, in verschillende di. 1 Afkomstig uit italië 2 Europese taal 3 Indo-germaanse taal 4 Romaanse taal 5 Taal 6 Taal in Italië 7 Taal in Zwitserland 8 Uit Italië afkomstig 9 Vreemde ta. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met Italiaans.: Herkomst volgens etymologiebank.nl. italiaans van Italië. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Hoe vind ik woordenboeken? UBA Universiteit van Amsterdam.
Woordenboeken voor een groot aantal vreemde talen, onder meer Arabisch, Russisch, Italiaans en Zweeds. Vertalingen voor standaarduitdrukkingen bij bijv. solliciteren en zakelijke correspondentie. Inter-Active Terminology for Europe IATE Termen in alle officiële talen van de EU. Van Dale online professioneel Woordenboek van het hedendaags Nederlands. Beschikbaar binnen het UvA-domein. Woordenboek der Nederlandsche Taal De WNT bevat het Oudnederlands Woordenboek, het Vroegmiddelnederlands Woordenboek, het Middelnederlandsch Woordenboek, het Woordenboek der Nederlandsche Taal en het Woordenboek der Friese Taal.
bol.com Prisma woordenboek Italiaans Nederlands, L. Schram-Pighi 9789027493538 Boeken.
Uitgever: Het Spectrum. Prisma woordenboek Italiaans Nederlands 16e druk is een boek van L. Schram-Pighi uitgegeven bij Het Spectrum. Het meest gebruikte woordenboek. Actueel: elk jaar bijgewerkt. Overzichtelijk: trefwoorden en tabs in kleur. Het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden. In de officiële nieuwe spelling, zoals in het onderwijs voorgeschreven. Een jaar toegang tot gratis online woordenboek.
Het Italiaans Nederlands woordenboek Glosbe.
Glosbe gebruikt cookies om zeker te zijn dat jij de beste gebruikerservaring krijgt. Ik snap het! Woordenboek Italiaans Nederlands. Help ons om het beste woordenboek te maken. Glosbe is een gemeenschapsproject gecreëerd door mensen zoals jij. Voeg nieuwe trefwoorden aan het woordenboek toe.

Contacteer ons